Skip to content Skip to footer

Stafi i IDM

Stafi i IDM

Sotiraq Hroni

Drejtor Ekzekutiv

Gjergji Vurmo

Studiues i Lartë (MA)

Evelina Azizaj

Menaxhere LGID (MA)

Rovena Sulstarova

Menaxhere e Programit për Qeverisjen (PhD)

Denisa Shabani

Shefe e Departamentit të Financës (MA)

Alban Dafa

Hulumtues i lartë

Irma Semini

Eksperte M&V/Hulumtuese

Shefqet Shyti

Menaxher Projekti (Phd)

Besjana Kuçi

Koordinatore Projekti (M.Sc.)

Armela Xhaho

Hulumtuese e lartë (Phd Cand.)

Iliada Korçari

Hulumtuese/Koordinatore Projekti (MSc.)

Olgerta Puta

Eksperte e lartë Finance dhe Administrative

Genta Hoxha

Menaxhere Projekti

Megi Reçi

Oficere Programi / Hulumtuese

Romario Shehu

Oficer Programi / Hulumtues

Daniel Prroni

Hulumtues

Sara Kelmendi

Oficere Projekti/Hulumtuese

Fjona Dhëmbo

Oficere Komunikimi

Ina Shënplaku

Oficere Projekti/Asistente Hulumtuese

Anila Salianji

Menaxhere Projekti - SMART Balkans

Diori Angjeli

Oficer Projekti / Asistent Hulumtues

Greta Mehmeti

Oficere e Financës

Sheila Hafizi

Asistent Projekti

Durim Tabaku

Suport IT

Edlir Daci

Logjistika

Vilson Blloshmi

Asistent Projekti

Adela Kula

Menaxhere Projekti