Skip to content Skip to footer

Aktivitete

Aktivitete

20231124_110814
IDM Albania në bashkëpunim me Qendrën Kosovare për Studime të Sigurisë -…
20230524_102241
TRAJNIMI PËR MODULIN E TRETË EUTEx NË TIRANË: Puna me gratë, të…
20230428_112417
Përfituesit e granteve nga Kosova Projekti Smart Balkans organizoi ceremoninë e nënshkrimit…
247A9814
TRYEZË DISKUTIMI: Menaxhimi i pandemisë COVID-19: ndikimi i tij në demokracinë dhe…
FEATURED-TRYEZA COVID19-01
IDM zhvilloi tryezën e diskutimit për prezantimin e gjetjeve të raportit “Menaxhimi…
featured-pacep-takime-konsultuese-01
Takime Konsultuese Rajonale: Angazhimi parlamentar gjithëpërfshirës Tetor 2022 - Përgjatë katër takimeve…
featured-01
28 tetor 2022 – IDM në kuadër të PACEP lehtësoi zhvillimin e…
IMG-20221021-WA0010
Dëgjesë Publike mbi Zbatimin e Detyrimeve Mjedisore të Sipërmarrjeve të Angazhuara në…