Rreth Nesh

Kjo faqe interneti është portali juaj për aktivitetet programore, botimet dhe burimet e IDM që lidhen me fushat kryesore të punës së saj: qeverisja dhe reforma e sektorit të sigurisë, procesi i integrimit evropian, zhvillimi i shoqërisë civile, hulumtim dhe politikë-bërje shkencore, zhvillimi i integruar, qeverisja lokale dhe fuqizimi i komunitetit. Me një përvojë 20 vjeçare, IDM kërkon të informojë, zhvillojë dhe motivojë për krijimin e një shoqërie demokratike dhe të zhvilluar.

Shpresojmë që kjo të jetë një vizitë e këndshme dhe ju inkurajojmë të ndërveproni me ne!

Ekipi i IDM

Kalendari i Eventeve

Asnjë event i planifikuar

Aktivitete

featured-pacep-takime-konsultuese-01
Takime Konsultuese Rajonale: Angazhimi parlamentar gjithëpërfshirës Tetor 2022 - Përgjatë katër takimeve…
featured-01
28 tetor 2022 – IDM në kuadër të PACEP lehtësoi zhvillimin e…
IMG-20221021-WA0010
Dëgjesë Publike mbi Zbatimin e Detyrimeve Mjedisore të Sipërmarrjeve të Angazhuara në…

Donatorët