Skip to content Skip to footer

Bordi dhe Këshilli

Bordi i IDM

Prof. Asc. Ardian Isufi

Kryetar | Dekan i Fakultetit të Arteve të Bukura, Universiteti i Arteve, Tiranë

Pashk Tusha

Anëtar | Ish-drejtor i Policisë së Qarkut

Kadri Gega

Anëtar | Ish kryebashkiaku

Këshilli i IDM

Prof. Asc. Enis Sulstarova

Universiteti i Tiranës

Sonja Stojanovic

Drejtoreshë e Qendrës së Beogradit për Politikë të Sigurisë (BCSP)

Ilir Ciko

MPA

Matt Dann

Sekretari i Përgjithshëm i Bruegel-it (Bruksel)

Marsela Dauti

PhD Marie Curie Fellow| Universiteti Uppsala, Suedi

Arlinda Rrustemi

Doktor në Shkenca Politike, Universiteti Leiden, Holandë