sqen

Tag Archives: Rrjeti Shqiptar per Zhvillimin Rural

Progresi dhe sfidat në përafrimin e agjendës evropiane të zhvillimit rural dhe bujqësor në Shqipëri

Progresi dhe sfidat në përafrimin e agjendës evropiane të zhvillimit rural dhe bujqësor në Shqipëri Rrjeti Shqiptar për Zhvillimin Rural (ANRD) me mbështetjen e Institutit për Demokraci dhe Ndërmjetësim (IDM) , organizoi më 15 janar 2020 në ambientet e EU House Tryezën e Diskutimit ‘Agjenda Evropiane e Zhvillimit Rural dhe …

Read More »

Brenda Workshopit Udhëtues “Partneritete për Zhvillimin e Qëndrueshëm Rural” | korrik 2019

Brenda Workshopit Udhëtues “Partneritete për Zhvillimin e Qëndrueshëm Rural” Në datat 18-19 Korrik 2019, Rrjeti Shqiptar per Zhvillimin Rural organizoi Workshop Udhëtues “Partneritete për Zhvillimin e Qëndrueshëm Rural” në komunitetet rurale të Lezhës, Shkodrës dhe Malësisë së Madhe. Workshopi i pazakontë bëri bashkë rreth 30 pjesëmarrës që përfaqësojnë aktorë të …

Read More »