Skip to content Skip to footer

Shoqeria Civile dhe Anetaresimi ne BE

Procesi i transformimit të “përfshirjes së shoqërisë civile në vendimmarrje dhe anëtarësimit në BE” në një mekanizëm kuptimplotë që shërben për të përmirësuar kapacitetet e aktorëve shoqërorë dhe reformat e drejtuara nga qytetarët nuk duket se ende ka reflektuar mbi “gabimet e së shkuarës”. Përpjekjet duhet të shikohen më thellë në kontekstin lokal dhe të shkojnë përtej veprimeve sporadike dhe zgjidhjeve emergjente që nuk arrijnë të japin qëndrueshmëri.

Shkarko