Skip to content Skip to footer

Seria e Studimeve: Sfidat parlamentare ne Integrimin Europian

Në kuadrin e një përpjekjeje për avokimin e IDM-së, kjo seri dokumentesh bashkon përvojat rajonale mbi mësimet e nxjerra dhe ekspertizën nga vendet anëtare të BE-së, ofron alternativa dhe nxit Kuvendin e Shqipërisë të ecë me guxim drejt përmirësimit të performancës në kontekstin e anëtarësimit në BE dhe të ndihmojë Parlamentin e tij të përhershëm. Komisioni për Integrimin Evropian (PCEI) të fitojë profilin e një zinxhiri parlamentar të shkathët, me ndikim dhe me përvojë, i cili është në gjendje të përmbushë pritshmëritë për cilësi dhe pëlqim të gjerë mbi reformat e anëtarësimit në BE.

Shkarko