Skip to content Skip to footer

Mundesia po troket: A mundet BE të ndihmojë Shqipërinë që të ndihmojë vetveten?

Në këtë dokument politikash, Corina Stratulat (Qendra e Politikave Europiane – EPC) dhe Gjergji Vurmo (IDM) sugjerojnë se duke pasur parasysh kohën e mbetur deri në zgjedhjet e ardhshme parlamentare 2013 Shqipëria ka mundësinë e fundit për të ofruar rezultate në kuadër të zhvillimeve të fundit pozitive.

[button linking=”default” link=”http://idmalbania.org/wp-content/uploads/2014/11/mundesia_po_troket_A-mundet-BE-të-ndihmojë-Shqipërinë-që-të-ndihmojë-vetveten_mars-2012.pdf” align=”left” size=”medium” type=”standard” style=”solid” icon=”download” title=”Download”]Download[/button]