Skip to content Skip to footer
Loading Eventet

« All Eventet

  • This event has passed.

Cikli i trajnimeve “Demokracia në Praktikë”

February 15, 2022 @ 10:00 am - February 16, 2022 @ 5:00 pm

THIRRJE PËR PJESËMARRËS | Advokimi dhe rrjetëzimi për ndikimin e vendimmarrjes parlamentare

IDM Albania i rikthehet ciklit të trajnimeve “Demokracia në Praktikë”.

Përgjatë muajit shkurt, do zhvillohen sesionet e radhës të trajnimit 2-ditor me përfaqësues të shoqërisë civile, aktivistë individë, përfaqësues të grupeve komunitare formale dhe joformale, etj.

buy symbicort online buy symbicort online no prescription

; në të gjithë vendin për të rritur ndikimin e tyre në veprimtarinë parlamentare.
Numri i pjesëmarrësve është i kufizuar, ndaj lutemi në shprehjen e interesit duke plotësuar formën e aplikimit në këtë link: https://forms.gle/HsaAQ7upYf4m1QeE7 deri në datën 13 shkurt 2022.

Trajnimet do të zhvillohen në:
1. Elbasan, Berat, Korçë – 15 dhe 16 shkurt; Hotel Kalaja Real Scampis / Elbasan
2. Tiranë, Dibër, Durrës- 22 dhe 23 shkurt; Hotel Mondial / Tiranë
3. Vlorë, Gjirokastër, Fier- 24 dhe 25 shkurt; Hotel Regina Garden / Vlorë
4. Shkodër, Lezhë, Kukës – 17 dhe 18 shkurt; Qendra Rinore Arka / Shkodër

Ky aktivitet vjen në kuadër të një nisme që IDM dhe Komiteti Shqiptar i Helsinkit po zbatojnë në kuadër të “Mbështetjes për Parlamentin dhe Edukimin Qytetar në Shqipëri” (#PACEP), një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC), zbatuar nga NDI Albania – National Democratic Institute.

Details

Start:
February 15, 2022 @ 10:00 am
End:
February 16, 2022 @ 5:00 pm
Kategoria: