Skip to content Skip to footer
Loading Eventet

« All Eventet

  • This event has passed.

FORUM DISKUTIMI | Viktimat e krimit të organizuar në Shqipëri: Nevojat dhe sfidat për mbështetjen dhe parandalimin e viktimave

February 22, 2022 @ 12:00 pm - 1:00 pm

FORUM DISKUTIMI

Viktimat e krimit të organizuar në Shqipëri: Nevojat dhe sfidat për mbështetjen dhe parandalimin e viktimave

Çdo vit, rreth 15% e qytetarëve të Evropës (120 milionë njerëz) bëhen viktima të krimeve të rënda.

Për të shënuar Ditën Evropiane për Viktimat e Krimit, Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim organizon një forum për të diskutuar nevojat dhe sfidat aktuale për mbështetjen e viktimave dhe parandalimin e krimit të organizuar.

Ky aktivitet është pjesë e një përpjekjeje më të gjerë rajonale me partnerët e rrjetit Radari i Krimit të Organizuar në Ballkanin Perëndimor, dhe forume të ngjashme do të zhvillohen njëkohësisht në të gjitha vendet e rajonit.

Ne kemi kënaqësinë të diskutojmë në këtë forum me gazetarin e A2CNN, Z.

Julian Kasapi, si dhe Drejtoren Ekzekutive të organizatës “Different and Equal”, Znj.

Mariana Meshi.

Forumi zhvillohet në datën 22 shkurt 2022, ora 12:00-13:00, Hotel Oxford, Tiranë.

Ju mund të merrni pjesë në diskutim online nëpërmjet platformës Zoom, duke vizituar adresën https://us02web.zoom.us/j/82391158696?pwd=UlF6UytrNkljTVhYOFUwYWMyVmNzZz09.

Për të lexuar programin e plotë klikoni këtu.

Details

Date:
February 22, 2022
Time:
12:00 pm - 1:00 pm
Kategoria: