Skip to content Skip to footer
Loading Eventet

« All Eventet

  • This event has passed.

Seanca Informuese: Aplikim për Grante Themelore për sektorin e shoqërisë civile në Shqipëri dhe Kosovë | 15 korrik 2022

July 15, 2022 @ 10:00 am - 12:00 pm

Seanca Informuese e thirrjes publike “Aplikim për Grante Themelore (Core Grants)” për sektorin e shoqërisë civile në Shqipëri dhe Kosovë.
Konsortiumi i projektit SMART Balkans – Shoqëria Civile për Vlera të Përbashkëta në Ballkanin Perëndimor” organizon seancën informuese të thirrjes publike “Aplikim për Grante Themelore (Core Grants)”, për organizata të shoqërisë civile në Shqipëri dhe Kosovë.
Nëse jeni të interesuar për të aplikuar për Grante Themelore (Core grants) dhe dëshironi të informoheni mbi procesin e aplikimit, ju ftojmë të merrni pjesë në seancën informuese që do të zhvillohet më datë 15 Korrik 2022, në orën 10.00 nëpërmjet platformës ZOOM.
Regjistrimi është i hapur deri më 12.07.2022, ora 17:00 në link-un: https://forms.microsoft.com/r/AjTbASpt0Y.
Pas kësaj date, të gjithë pjesëmarrësit e regjistruar do të marrin një e-mail me detajet e lidhjes në ZOOM.
Projekti SMART Balkans financohet nga Ministria e Punëve të Jashtme të Norvegjisë dhe zbatohet nga konsorciumi i organizatave: Centar za promociju civilnog društva(CPCD) nga Bosnja dhe Hercegovina si partneri lider i projektit, në bashkëpunim me Qendrën për Kërkim dhe Politikëbërje Center for Research and Policy Making (CRPM) nga Maqedonia e Veriut dhe IDM Albania Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim (IDM) nga Shqipëria.
Norwegian Embassy in Sarajevo
Norwegian Embassy in Belgrade
Norwegian Embassy in Prishtina
Centar za promociju civilnog društva 🇧🇦🇲🇪
IDM Albania 🇦🇱🇽🇰
Center for Research and Policy Making 🇲🇰🇷🇸
#smartbalkans #SmartlyConnected

Details

Date:
July 15, 2022
Time:
10:00 am - 12:00 pm
Kategoria: