Skip to content Skip to footer
Loading Eventet

« All Eventet

 • This event has passed.

Konferenca Rajonale Hibride për RAP: Nxitja e reformave të qëndrueshme dhe me integritet në administratat publike të Ballkanit Perëndimor

June 7, 2022 @ 9:30 am - June 8, 2022 @ 2:00 pm

Konferenca Rajonale Hibride për RAP

Nxitja e reformave të qëndrueshme dhe me integritet në administratat publike të Ballkanit Perëndimor

7-8 qershor 2022, Tirana International Hotel, Tiranë, Shqipëri

Me prani fizike dhe virtualisht në platformën Zoom

Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim organizon konferencën rajonale për reformën në administratën publike (RAP) në kuadër të projektit rajonal Fuqizimi i Shoqërisë Civile të Ballkanit Perëndimor për një Administratë Publike të Reformuar – WeBER 2.0 dhe projektit T’i shërbejmë demokracisë dhe qytetarëve përmes përmirësimit të integritetit publik. Eventi i dedikohet reformës në administratën publike dhe integritetit.

Pas përmirësimit të situatës së pandemisë prej COVID-19, konferenca rajonale do të zhvillohet gjatë datave 7-8 qershor 2022, me prani fizike.

buy synthroid online buy synthroid online generic

Sesionet e konferencës do të mbahen në gjuhën angleze, me përkthim simultan në shqip. Pjesëmarrësit nga rajoni dhe të interesuarit mund ta ndjekin konferencën online, përmes regjistrimit në Zoom

Pjesëmarrësit nga rajoni dhe të interesuarit mund ta ndjekin konferencën fizikisht duke u regjistruar ne formën e kontaktit më poshtë.

Në konferencën rajonale do të diskutohen monitorimi pilot i RAP sipas politikave sektoriale dhe do të ndahen përvojat që vijnë nga zbatimi i metodologjisë për vlerësimin e riskut të integritetit (IRA) në administratën publike në Shqipëri dhe në rajon.

buy orlistat online buy orlistat online generic

Projekti WeBER 2.0 zbatohet nga rrjeti Think for Europe (TEN) dhe financohet nga Bashkimi Evropian dhe donatorë të tjerë.

buy priligy online buy priligy online generic

Projekti Forcimi i integritetit për përmirësimin e shërbimeve publike zbatohet nga Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim dhe financohet nga Agjencia Suedeze për Bashkëveprim dhe Zhvillim Ndërkombëtar (SIDA).

  First Name

  Last Name

  Email (organization)

  Job Title


  Organization /Institution


  Details

  Start:
  June 7, 2022 @ 9:30 am
  End:
  June 8, 2022 @ 2:00 pm
  Kategoria:

  Organizer

  IDM Albania
  Email
  info@idmalbania.org
  View Organizer Website

  Venue

  Tirana International Hotel
  Sheshi Skënderbej 8, Tirana 1001, Albania
  Tiranë, 1001 Albania
  + Google Map