Skip to content Skip to footer

Promovimi i grave ne Forcat e Armatosura Shqiptare: nga nje balance gjinore ne dukje ne ate operacionale

Bazuar në një analizë të plotë ligjore, një politikë të fokusuar – vlerësim institucional dhe prezantim i një praktike më të mirë – rasti i Rumanisë si një rishikim krahasues, dokumenti do të synojë të eksplorojë dinamikën e barazisë gjinore, modelet e integrimit të grave në procedurat e promovimit në forcat e armatosura dhe për rrjedhojë rivendosja e marrëdhënieve gjinore brenda dhe jashtë forcave të armatosura shqiptare në përgjithësi.

Shkarko