Skip to content Skip to footer
Loading Eventet

« All Eventet

  • This event has passed.

Thirrje për Pjesëmarrës: Trajnim për Psikologë | Afati për aplikime 26 gusht 2023

September 4, 2023 @ 1:00 pm - 6:00 pm

Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim (IDM) në bashkëpunim me Urdhërin e Psikologut ju fton të merrni pjesë në trajnimin me temë: “Identifikimi, trajtimi dhe parandalimi i radikalizimit dhe ekstremizmit të dhunshëm në institucionet arsimore të sistemit parauniversitar” që do të mbahet më 4 shtator 2023. Trajnimi ka për qëllim ngritjen e kapaciteteve të psikologëve në procesin e identifikimit, trajtimit dhe parandalimit të radikalizimit dhe ekstremizmit të dhunshëm.

Trajnimi është i akredituar me 4 kredite nga Urdhëri i Psikologut, me Vendim Nr.13 datë 18.05.2023 KEVP.

Ftojmë të gjithë psikologët e interesuar për trajnimin të regjistrohen në link: https://forms.gle/DEUsErz8Rutg7zPdA

Ju do të njoftoheni për detajet logjistike të trajnimit përmes e-mailit.

Afati i fundit për aplikime është data 26 gusht 2023!

Details

Date:
September 4, 2023
Time:
1:00 pm - 6:00 pm
Kategoria:

Venue

Tirane
Tirana, Tirana 1001 Albania + Google Map