sqen

Latest Publications

Independent analysis and Follow-up of EC country reports on Western Balkan countries | 2015

Independent analysis and Follow-up of EC country reports on Western Balkan countries December 2015 – Think-tanks organizations from Albania, Kosovo, Serbia, Montenegro, and Macedonia have recently published a comparative analysis of the EU Progress Reports on Western Balkan Countries. This joint initiative is finalized with the realization of an objective …

Read More »

Projekti Qytetar kundër Korrupsionit

IDM me mbështetjen e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë dhe në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit dhe Sportit (MAS) gjatë viteve 2013-2015 ka pilotuar me sukses “Projektin Qytetar Kundër Korrupsionit” me nxënësit e gjashtë shkollave të mesme në Tiranë (“Qemal Stafa”, “Petro Nini Luarasi” dhe “Myslym Keta”) dhe Elbasan (“Konstandin Kristoforidhi”, “Vasil …

Read More »