Skip to content Skip to footer

Nevoja për të reformuar sistemin e shërbimeve informative në Shqipëri

Ky dokument analizon sistemin e shërbimeve informative të Shqipërisë dhe të përpiqet të bëjë një vlerësim të problemeve kryesore me të cilat ky sistem përballet.

buy fluoxetine online buy fluoxetine online generic

Dokumenti shtron nevojën e një reforme gjerë e cila duhet të sjellë legjislacionin dhe praktikat menaxhese dhe mbikqyrëse në përputhje me normat dhe standardet ndërkombëtare.

buy doxycycline online buy doxycycline online generic

[button linking=”default” link=”http://idmalbania.org/wp-content/uploads/2014/11/Nevoja-për-të-reformuar-sistemin-e-shërbimeve-informative-në-Shqipëri_2011.pdf” align=”left” size=”medium” type=”standard” style=”solid” icon=”download” title=”Download”]Download[/button]