Skip to content Skip to footer

Mungesa e angazhimeve: si qeveritë e Ballkanit Perëndimor luftojnë krimin e organizuar

Mungesa e angazhimeve: si qeveritë e Ballkanit Perëndimor luftojnë krimin e organizuar

Kliko për të shkarkuar raportin në Anglisht Shqip

Opinionet e shprehura në botim janë përgjegjësi vetëm e autorëve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Ambasadës së Holandës në Beograd, Ambasadës Mbretërore Norvegjeze në Beograd, the Balkan Trust for Democracy, Fondit Marshall Gjerman të Shteteve të Bashkuara ose partnerëve të tij.