Skip to content Skip to footer

Marredheniet Polici – Media

Komunikimi midis Publikut dhe Policise se Shtetit mbetet ne fillimet e perpjekjeve per te hapur strukturat e policise ndaj publikut si dhe te forcoje besimin publik tek policia duke rritur ne menyre te tille edhe bashkepunimin e koordinimin.

Ky publikim synon te jete nje manual i komunikimit te perditshem i policise me qytetaret.

[button linking=”default” link=”http://idmalbania.org/wp-content/uploads/2021/11/Marredheniet-polici-media_2006-1.pdf” align=”left” size=”medium” type=”standard” style=”solid” icon=”download” title=”Download”]Download[/button]