Manuali: Tirana FLET! Strukturat komunitare në Shqipëri

tirana flet kapakKy manual synon të prezantojë një alternativë ndryshe për qeverisjen, të ndajë vizionin e saj të përbashkët dhe të inkurajojë institucionet qendrore dhe lokale në iniciativën e tyre për të ndjekur dhe krijuar partneritet me qytetarët si një subjekt i rëndësishëm ndryshimi. Ky manual është botuar në kuadër të Projektit Tirana FLET, zbatuar nga Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim me mbështetjen financiare të LëvizAlbania. Klikoni për versionin anglisht dhe shqip të manualit.