Skip to content Skip to footer

Manual mbi bashkëpunimin trepalësh: Shoqëri Civile – Qeverisje vendore – Komuniteti i Biznesit

Ky manual përbën një bazë të mirë njohurish mbi zhvillimin e bashkëpunimit mes pushtetit vendor, shoqërisë civile dhe komunitetit të biznesit.

buy antabuse online buy antabuse online generic

Në konceptin e tij më të thjeshtë, partneritetin mund ta kuptojmë si bashkëpunim të ngushtë me një ose disa organizatë të tjera për realizimin e një qëllimi të përbashkët.

buy cytotec online buy cytotec online generic

Në këtë kuadër, “partneriteti” është një instrument i vlefshëm apo “një model organizativ”, për të kapërcyer dobësitë e politikave dhe kuadrit te qeverisjes.

buy temovate online buy temovate online generic

[button linking=”default” link=”http://idmalbania.org/wp-content/uploads/2021/11/manuali_tripalesh_teksti-v2_0.pdf” align=”left” size=”medium” type=”standard” style=”solid” icon=”download” title=”Download”]Download[/button]