Loading Eventet

« All Eventet

Konferenca kombëtare mbi parandalimin e pastrimit të parave – 13 Dhjetor 2022

13 Dhjetor @ 9:00 am - 5:00 pm

Kjo konferencë kombëtare do mbledhë të gjithë partnerët, bashkëpunëtorët, dhe palët e interesuara për të diskutuar dhe ndarë këndvështrimin e tyre mbi ecurinë dhe zhvillimet e deritanishme në luftën kundër pastrimit të parave dhe sfidat në vijim.

Details

Date:
13 Dhjetor
Time:
9:00 am - 5:00 pm
Kategoria: