Skip to content Skip to footer
Loading Eventet

« All Eventet

  • This event has passed.

IDM Morning Briefing | Bashkëbisedim me Drejtuesin e SPAK, Z. Altin Dumani

15 March @ 8:30 am - 10:00 am

𝐈𝐃𝐌 𝐌𝐨𝐫𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐁𝐫𝐢𝐞𝐟𝐢𝐧𝐠, një format i ri për dialog mes institucioneve dhe aktorëve të politikbërjes.
𝐌𝐨𝐫𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐁𝐫𝐢𝐞𝐟𝐢𝐧𝐠 është një platformë e re diskutimi me aktorë të politikëbërjes në vend dhe një format praktik informimi i tyre mbi çështje të rëndësishme të reformave dhe mirëqeverisjes të cilat kanë nevojë për më shumë të dhëna, evidenca dhe dialog.
𝐈𝐃𝐌 ka kënaqësinë të çelë siparin e këtij formati të ri me Drejtuesin e Strukturës së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar (SPAK), Z. Altin Dumani.
Pjesëmarrja është me ftesë.

Details

Date:
15 March
Time:
8:30 am - 10:00 am
Kategoria: