Skip to content Skip to footer

Ceremonia e Nënshkrimit të Marrëveshjeve të Granteve SMART Balkans për Kosovën | 28 Prill 2023

Përfituesit e granteve nga Kosova

Projekti Smart Balkans organizoi ceremoninë e nënshkrimit të marrëveshjeve të granteve me organizatat fituese të raundit të parë për aplikime për Iniciativa Lokale, Grante Mediale dhe Creative Box në Kosovë.

Në prani të H.E. Z. Jens Erik Grondahl, Ambasador i Norvegjisë në Republikën e Kosovës dhe në Republikën e Shqipërisë, filluam zyrtarisht bashkëpunimin me 11 partnerë bashkëpunëtorë të rinj nga Kosova.

Në thirrjen e parë publike për grante për Iniciativat Lokale, Grantet për Media, Creative Box për Kosovën janë dorëzuar gjithsej 63 aplikime. Fondi totale i shpërndara në këto 3 linja granti do të jenë mbi 1,150,000 NOK dhe organizatat fituese do të zbatojnë projektet e tyre në një periudhë nga 6 deri në 12 muaj.

I përgëzojmë të gjithë partnerët tanë të rinj dhe ju urojmë suksese në realizimin e projekteve të tyre.

Organizatat fituese në grantet për Iniciativa Lokale janë:

 • Advocacy Center for Democratic Culture
 • THE BALKAN FORUM
 • Community Building Mitrovica
 • Green Art Center – Prishtina
 • Sundimi Demokracisë në Kosovë
 • Udruzennje mladih – Mlada aktivna Gracanica
 • Proactive

Organizatat/kompanitë mediatike fituese në Grantet për Media janë:

 • Kosovo Glocal
 • Gorazdevac Media Group

Organizatat fituese në Grantet Kreative janë:

 • Anibar
 • Mural Fest Kosova

 

Për më shumë informacion vizitoni:

https://smartbalkansproject.org/grants/kosovo-grants/local-initiatives-ko/

https://smartbalkansproject.org/grants/kosovo-grants/media-grants-ko/

https://smartbalkansproject.org/grants/kosovo-grants/creative-box-grants-ko/