Skip to content Skip to footer

Rreth Nesh

Kjo faqe interneti është portali juaj për aktivitetet programore, botimet dhe burimet e IDM që lidhen me fushat kryesore të punës së saj: qeverisja dhe reforma e sektorit të sigurisë, procesi i integrimit evropian, zhvillimi i shoqërisë civile, hulumtim dhe politikë-bërje shkencore, zhvillimi i integruar, qeverisja lokale dhe fuqizimi i komunitetit. Me një përvojë 20 vjeçare, IDM kërkon të informojë, zhvillojë dhe motivojë për krijimin e një shoqërie demokratike dhe të zhvilluar.

Shpresojmë që kjo të jetë një vizitë e këndshme dhe ju inkurajojmë të ndërveproni me ne!

Ekipi i IDM

Aktivitete

20231124_110814
IDM Albania në bashkëpunim me Qendrën Kosovare për Studime të Sigurisë -…
20230524_102241
TRAJNIMI PËR MODULIN E TRETË EUTEx NË TIRANË: Puna me gratë, të…

Donatorët