sqen

Tag Archives: hapësira qytetare

Zmbrapsja demokratike dhe tkurrja e hapësirës qytetare – Si ta ndryshojmë trendin

Zmbrapsja demokratike dhe tkurrja e hapësirës qytetare – Si ta ndryshojmë trendin? Tkurrja e hapësirës qytetare përbën një manifestim simptomatik të smbrapsjes demokratike në Shqipëri gjatë viteve 2015-2020, që ka kulmuar në 2018-2020. Dokumenti i politikave ngrihet mbi supozimin se një hapësirë qytetare e fuqishme kontribuon në konsolidimin e demokracisë …

Read More »