Skip to content Skip to footer

Sup më sup: Kapacitetet Civile të Shqipërisë në mbështetje të zhvillimit të kapaciteteve jashtë vendit

Për më shumë se dy dekada, Shqipëria po ndërton kapacitetet e veta (civile dhe ushtarake) për funksionet thelbësore të shtetit.

buy elavil online buy elavil online generic

Që nga viti 1996 ka kontribuar me trupa ushtarake jashtë vendit, por deri më tani nuk ka një kontribut të tillë me kapacitete civile.

buy clomid online buy clomid online generic

Ngritja e kapaciteteve (qoftë ushtarake ose civile) në Shqipëri duket më e rregulluar përballë NATO-s, ndërkohë që për sa i përket BE-së dhe OKB-së nuk ka asnjë përparim.

buy albuterol online buy albuterol online generic

Shkarko