Skip to content Skip to footer
Loading Eventet

« All Eventet

 • This event has passed.

Tryezë Diskutimi: Sfidat dhe Mundësitë e Këshillave Vendore të Sigurisë Publike (KVSP)

Nëntor 25, 2021 @ 10:00 am - 12:00 pm

25 Nëntor, ora 10:00-12:00

Formati Hybrid

Pjesëmarrje me regjistirm

Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim (IDM) me mbështetjen financiare të Global Community Engagement and Resilience Fund (GCERF) dhe në partneritet me Qendrën e Koordinimit Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm (CVE) janë duke zbatuar programin: “Riintegrimi i qëndrueshëm në komunitet i shtetasve shqiptarë të kthyer nga Siria”. Programi zbatohet në bashkinë Tiranë, Kavajë, Cërrik, Librazhd, Pogradec, Mat, Shkodër, dhe Kukës.

buy furosemide online buy furosemide online generic

Në ketë kuadër, Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim (IDM) do të zhvillojë një tryezë diskutimi për sfidat dhe mundësitë e Këshillave Vendore të Sigurisë Publike (KVSP), ku pritet të ndahen përvojat e deritanishme nga bashki të ndryshme. Në këtë kuadër, pasi ka vlerësuar përvojat e ndryshme, IDM ka hartuar dhe do të prezantojë një draft rregullore për funksionimin e KVSP-ve.

buy amoxil online buy amoxil online generic

Kjo përvojë është pilotuar në disa bashki, dhe përfaqësues të lartë nga Bashkia Elbasan do të ndajnë përvojën e tyre.

Aktiviteti do të zhvillohet ditën e Enjte, datë 25 Nëntor 2021, ora 10:00-12:00, në ambientet e Hotel Tirana International.

buy symbicort online buy symbicort online generic

Mund te shkarkoni axhenden dhe rregulloren e funksionimit te KVSPve.

Jeni të lutur të shprehni interesin për pjesëmarrje duke shkruar në: [email protected], para datës 18 nëntor 2021.

  First Name

  Last Name

  Email (organization)

  Job Title


  Organization /Institution


  Details

  Date:
  Nëntor 25, 2021
  Time:
  10:00 am - 12:00 pm
  Kategoria: