Skip to content Skip to footer

Indeksi i Qëndrueshmërisë së OSHC-ve (CSOSI) | 2019-2010

Indeksi i Qëndrueshmërisë së OSHC-ve në Europën Qendrore dhe Lindore dhe Euroazi

IDM i është besuar detyra për të përgatitur Raportin CSOSI 2017 për Shqipërinë që prej vitit 2010.

Kliko për të shkarkuar raportet.

buy vardenafil online buy vardenafil online generic

CSOSI 2020: Shqip / Anglisht

Factsheet 2020: Anglisht / Shqip.

CSOSI 2019: Shqip / Anglisht 

FactSheet-CSO Index2019_English

FactSheet-CSO Index2019_shqip

CSOSI 2018: Shqip / Anglisht 

CSOSI 2017: Shqip / Anglisht

CSOSI 2016

CSOSI 2015

CSOSI 2014

CSOSI 2013

CSOSI 2012

CSOSI 2011

CSOSI 2010