sqen

Publikimet e Fundit

Perceptimet e opinionit publik në Shqipëri: Siguria Personale, Kombëtare dhe Rajonale

Në kuadër të projektit 3 vjeçar mbi sigurinë: Forumit Hulumtues mbi Sigurinë Beograd-Prishtinë-Tiranë në të cilin marrin pjesë tre organizata partnere: Qendra e Beogradit për Politika të  Sigurisë, Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë dhe Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim, të tre organizatat gjatë muajit shtator 2013 kanë ndërrmarr një …

Read More »