sqen

RDC Publications

Projekti Qytetar kundër Korrupsionit

IDM me mbështetjen e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë dhe në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit dhe Sportit (MAS) gjatë viteve 2013-2015 ka pilotuar me sukses “Projektin Qytetar Kundër Korrupsionit” me nxënësit e gjashtë shkollave të mesme në Tiranë (“Qemal Stafa”, “Petro Nini Luarasi” dhe “Myslym Keta”) dhe Elbasan (“Konstandin Kristoforidhi”, “Vasil …

Read More »

Elections Integrity Index

Election’s Integrity Index (EII) is an assessment of the quality of elections by the Albanian Civil Society Organizations (CSO). The aim of the EII is to contribute to the improvement of the election in Albania and to strengthen the role of the civil society in the consolidation of the country’s …

Read More »

Albanians and the European social model public administration in Albania: Between politics and citizens

This survey report pictures the profile of the public administration in Albania. It describes its main characteristics and attempts to measure and analyse trending perceptions, opinions, attitudes and vales of the Albanian public administration, at both central and local level. Public administration’s role and responsibilities, its relations with citizens and …

Read More »