sqen

Manual: Tirana FLET! Strukturat komunitare në Shqipëri

tirana flet kapakKy manual synon të prezantojë një alternativë qeverisëse ndryshe, të ndajë gjerësisht një vizion, por edhe të motivojë nismën e institucioneve vendore dhe qendrore drejt kërkimit dhe vendosjes së një partneriteti me qytetarin si subjekt i rëndësishëm i ndryshimit.Publikimi i këtij manuali realizohet në kuadër të projektit Tirana FLET! i cili zbatohet nga Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim me mbështetjen financiare të Lëviz Albania. Duke klikuar mund te shkarkoni manualin e plote.