sqen

Latest Publications

Independent analysis and Follow-up of EC country reports on Western Balkan countries | 2015

Independent analysis and Follow-up of EC country reports on Western Balkan countries December 2015 – Think-tanks organizations from Albania, Kosovo, Serbia, Montenegro, and Macedonia have recently published a comparative analysis of the EU Progress Reports on Western Balkan Countries. This joint initiative is finalized with the realization of an objective …

Read More »

Projekti Qytetar kundër Korrupsionit

IDM me mbështetjen e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë dhe në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit dhe Sportit (MAS) gjatë viteve 2013-2015 ka pilotuar me sukses “Projektin Qytetar Kundër Korrupsionit” me nxënësit e gjashtë shkollave të mesme në Tiranë (“Qemal Stafa”, “Petro Nini Luarasi” dhe “Myslym Keta”) dhe Elbasan (“Konstandin Kristoforidhi”, “Vasil …

Read More »

Elections Integrity Index

Election’s Integrity Index (EII) is an assessment of the quality of elections by the Albanian Civil Society Organizations (CSO). The aim of the EII is to contribute to the improvement of the election in Albania and to strengthen the role of the civil society in the consolidation of the country’s …

Read More »