sqen

CESA Activities

Konferencë: Bashkëpunimi Rajonal në Fushën e Drejtësisë dhe Sigurisë

19 Shtator 2014; Hotel Tirana Internacional Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim, me mbështetjen e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Mbretërisë së Norvegjisë, organizoi në datën 19 Shtator 2014, tek Hotel Tirana Internacional, konferencën me titull “Drejtësia dhe siguria si faktorë bashkëpunimi rajonal”. Konferenca është pjesë e Forumit të Hulumtimeve …

Read More »

Summer School on Security Policy

The Institute for Democracy and Mediation (IDM), in joint cooperation with the Kosovar Center for Security Studies (KCSS) and the Belgrade Center for Security Policy (BCSP), organized a trilateral Summer School on Security Policy in Ulcinj, Montenegro from 12 to 16 May 2014. The Summer School brought together 18 young …

Read More »

Alternative Review of the Implementation of the Brussels Agreement: What happened to the former members of parallel structures?

10 April 2014, “Hotel Sirius”, Prishtina On 10 April 2014, the Kosovar Centre for Security Studies (KCSS) Belgrade Centre for Security Policy (BCSP) and Institute for Democracy and Mediation (IDM), organized a public event in Prishtina, as part of the 5th meeting of the Security Research Forum: “Belgrade-Prishtina-Tirana”. The conference launched the …

Read More »