sqen

RDC Activities

Seminar for CSOs “Effective monitoring of public policies” – Albania

Seminar for CSOs “Effective monitoring of public policies” – Albania Location:         Hotel Bleart, Durres, Albania Date:               24-26 May 2017 IDM Albania, in the framework of the WeBER project and in cooperation with the Visegrad Fund, organized the three-day seminar for CSOs “Effective monitoring of public policies” on 24-26 May 2017 in …

Read More »

Aktivizmi Rinor kundër Korrupsionit 2016-2017

Aktiviteti Përmbyllës: “Aktivizmi Rinor kundër Korrupsionit 2016-2017” IDM, në bashkëpunim të ngushtë me Ministrinë e Arsimit dhe Sportit dhe me mbështetjen e me mbështetjen e Ambasadës së SHBA në Tiranë, organizoi aktivitetin përmbyllës: “Aktivizmi Rinor kundër Korrupsionit” me 02 maj 2017, pranë Godinës së Inovacionit pranë MIAP. Ky aktivitet mblodhi së …

Read More »